Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
МК Доверие София
#1
Здраейте!

Посещавал съм по различни поводи гастроентерологичното отделение в Медицински Комплекс Доверия в Овча Купел и за сега нямам забележки. За тримата им доктори при които се провеждат прегледи съм чувал само положителни отзиви. Моите също са такива. Болницата работи и със здравно осигурителни фондове. Апаратурата е съвременна.

намира се ето тук: http://www.bgmaps.com/link/ECD91708E1229...3F6F2ABBC8
Отговори
#2
Здравейте,
Мойте впечатления за тази болница и по конкертно за някои доктори от гастроентерологията (д-р Захариева, д-р Марков) не са толкова положителни. Ще ви разкажа на бързо при мен как протече всичко там. Направих една гастроскопия при доктор Захариева, след което беше установено, че имам Герб. Беше ми предписано 3 месечно лечение с нексиум и зирид без допълнителна информация с какво е редно да се храня и с какво не (определено вербалната комуникация беше сведена на минимум). След тези три месеца направих нова гастроскопия, като се установи, че имам хроничен Герб. От там насетне думите на доктора бяха, съжалявам когато имаш киселини пий Нексиум, като всяка година идвай да ти правим гастроскопия за да наблюдаваме състоянието на хранопровода ви. Да но след около 3-4 месеца киселините бяха непоносими, отидох пак на същото място,но при доктор Марков, тъй като д-р Захариева отсъстваше дългосрочно. Дадох му всички резултати, обясних на човека как се чувствам като предоставих и амбулаторните листа от изследванията ми направени при неговата колежка д-р Захариева. Той ги погледна и държеше да ми направи трета гастроскопия (т.е. в рамките на 7-8 месеца ми правят три гастроскопии), като аз се съгласих. Направихме гастроскопията и думите на доктора бяха "да вие имате Герб" (аз това вече го знаех и черно на бяло го имаше на амбулаторните листа). В крайна сметка ми изписа други празоли, с които реално да подтискам киселините от болестта, нито се разбрахме да се срещаме периодични за да ми наблюдава състоянието и да ми изписва лечение, нито нищо. Определено не бих се върнал там, за по леки случаи може би да, но за по-тежки аз лично не препоръчвам. Мойто мнение е, че специално там с докторите, с които имах контакт са по-скоро търговски ориентирани, от колкото да се опитат в дългосрочен план да помогнат (лично мое мнение разбира се).
Отговори
#3
Описал си стандартна ситуация с която аз се сблъсках във всички болници в които потърсих помощ. Мнението ми за всички които се пишат доктори по гастроентерология е крайно негативно!
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)